Overzicht Overnames

Er zijn online zeer veel bronnen waar bedrijfsovernames op worden aangeboden. Wij bieden onze deelnemers gratis toegang tot deze (betaalde) bronnen.
Wij worden zelf ook regelmatig benaderd door MKB-bedrijven die een overnamekandidaat zoeken, of op zoek zijn naar een MBI-kandidaat of franchisenemers. Op deze pagina staan dit actuele aanbod.

Aanbod via onze partners

Marktlink

Bedrijven tot 50 man personeel

Cobouw

Bouwbedrijven tot 3 miljoen omzet

Bedrijventekoop

Bedrijven tot 2,5 miljoen omzet

Onder de aandacht

Er zijn 4 bedrijven gevonden.

De klant is een full service assurantiën kantoor dat adviseert op de volgende adviesgebieden: Hypotheken, Pensioenen, Particuliere en Zakelijke schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, uitvaart en overlijdensrisicoverzekeringen.
Gezocht wordt een hypotheek- en pensioenspecialist.

Ben jij ondernemend, overweeg je een eigen bedrijf, wil je ondersteuning door een grotere organisatie die je coacht en ondersteunt tijdens de opstartfase?

Bij De Opstartfabriek zijn we op zoek naar ondernemers om een product of dienst verder uit te bouwen en zelf nieuwe kansen te creëren.

Volledige ondersteuning bij overname
In ons model is het niet nodig om uit het niets een bedrijf op te bouwen.
Wij bieden gedurende je opstartfase alle mogelijke ondersteuning over professionele kwesties, waaronder marketing, management, personeel en financiën.

Wij zoeken bij jouw profiel een gezonde onderneming om over te nemen en uit te bouwen. Wij bieden je vanuit onze organisatie de professionele en organisatorische ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te worden.

In ons model is het niet nodig om uit het niets een bedrijf op te bouwen. Wij bieden gedurende je opstartfase alle mogelijke ondersteuning over professionele kwesties, waaronder marketing, management, personeel en financiën.

Neem contact op met een van onze coaches voor meer informatie.

Hans Houweling

Partner, Coach, Ondernemer, Arbeidsmarktspecialist: hans@deopstartfabriek.nl

Hans is een van de oprichters van De Opstartfabriek en begeleidt kopers en verkopers in de fase die naar een overname moet leiden.

LinkedIn

Boy Brons

Coach, Trainer; Bedrijfsadviseur: boy@deopstartfabriek.nl

Boy is op interim basis werkzaam bij De Opstartfabriek in de functie van business consultant en begeleidt kandidaten in de laatste fase van hun overnametraject.

LinkedIn