Overzicht Overnames

Er zijn online zeer veel bronnen waar bedrijfsovernames op worden aangeboden. Wij bieden onze deelnemers gratis toegang tot deze (betaalde) bronnen.
Wij worden zelf ook regelmatig benaderd door MKB-bedrijven die een overnamekandidaat zoeken, of op zoek zijn naar een MBI-kandidaat of franchisenemers. Op deze pagina staan dit actuele aanbod.

Aanbod via onze partners

Marktlink

Bedrijven tot 50 man personeel

Cobouw

Bouwbedrijven tot 3 miljoen omzet

Bedrijventekoop

Bedrijven tot 2,5 miljoen omzet

Onder de aandacht

Bedrijf: personeelsbemiddelaar

Referentie: HLS-V19208

Werklocatie:
rotterdam

Bedrijfsprofiel

HLS groep is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van mensen binnen de techniek. Dit doen wij o.a. in de Chemie, voedingsmiddelen-, farmaceutische- en mechanische industrie.

Uitgebreide beschrijving

HLS is op zoek naar een zeer gedreven en ambitieuze Personeelsbemiddelaar op HBO niveau die na een periode van vier tot zes maanden, onder intensieve begeleiding en met de ondersteuning van een zeer ervaren team (indien nodig of gewenst), de vestiging in Rotterdam zelfstandig kan gaan “draaien” met een uitstekend perspectief en klinkende cijfers.

Deze unieke kans willen wij iemand bieden die ook daadwerkelijk in staat is om dit doel te realiseren. Wij kijken hier bij in de eerste plaats naar de persoon zelf en minder naar opleidingen en ervaring. Wel ligt het voor de hand, gezien deze zeer pittige commerciële uitdaging, dat de kandidaat minimaal twee tot drie jaar commerciële werkervaring heeft in een vergelijkbare functie met een bovengemiddeld resultaat.

Indien de resultaten gerealiseerd worden wil HLS dat ook belonen op een manier zoals dat bij geen enkel vergelijkbaar bedrijf gebeurt. Ook in dat opzicht zien we je als een Ondernemer en zou dat welllicht een reden kunnen zijn om voor deze rol bij HLS te kiezen ipv. voor jezelf te beginnen!

In ons model is het niet nodig om uit het niets een bedrijf op te bouwen. Wij bieden gedurende je opstartfase alle mogelijke ondersteuning over professionele kwesties, waaronder marketing, management, personeel en financiën.

Neem contact op met een van onze coaches voor meer informatie.

Hans Houweling

Partner, Coach, Ondernemer, Arbeidsmarktspecialist: hans@deopstartfabriek.nl

Hans is een van de oprichters van De Opstartfabriek en begeleidt kopers en verkopers in de fase die naar een overname moet leiden.

LinkedIn

Boy Brons

Coach, Trainer; Bedrijfsadviseur: boy@deopstartfabriek.nl

Boy is op interim basis werkzaam bij De Opstartfabriek in de functie van business consultant en begeleidt kandidaten in de laatste fase van hun overnametraject.

LinkedIn