fbpx

De Opstartfabriek

Werk met zekerheid

In tijden van crisis kampen organisaties regelmatig met boventallig personeel. Vanuit hun maatschappelijke verantwoordelijkheid willen zij mensen begeleiden van werk naar werk. Daarvoor zijn veel verschillende methoden ontwikkeld, maar helaas niet allemaal even effectief.

Er zijn namelijk te weinig banen en er is een gebrekkige aansluiting van vraag op aanbod. Sociale vangnetten werken daarbij niet bevorderlijk op de uitstroom en personeel staat vaak te weinig open voor verandering.

De Opstartfabriek heeft een product ontwikkeld dat wel tot resultaat leidt: van baan naar baan met zekerheid vooraf.

Onze visie

Het ontwikkelen van persoonlijk onderne­merschap, maatschappelijk verant­woor­delijkheidsgevoel en innovatieve creativiteit is de winnende combinatie om lokale groei van de arbeidsmarkt te realiseren in een globaliserende wereld.

Onze missie

Gezonde ondernemingen behouden voor de stad en streek, door ervaren werknemers met een ondernemershart gericht te coachen naar overnames. Zo kunnen we continuïteit van arbeid waarborgen: lokaal ondernemerschap verder ontwikkelen om nieuwe arbeidsplaatsen te creëren.

De combinatie
De Opstartfabriek is een initiatief van drie partijen met jarenlange ervaring op het gebied van loopbaancoaching, ondernemersadvies en diensteninnovatie. Zij hebben hun expertise gecombineerd in een vernieuwend product dat werkzoekenden begeleidt naar banen waar sowieso behoefte is aan hun kennis en achtergrond.

Hans Houweling

Partner

Arbeidsmarktspecialist

LinkedIn

Cornelis Los

Partner

Bedrijfskundige

LinkedIn

Onno Makor

Partner

Innovatiespecialist

LinkedIn