fbpx

Stoppen of overdragen

Uw bedrijf laten overnemen
Na al die jaren is het mooi geweest en wilt u de door u succesvol opgebouwde onderneming in goede handen achterlaten.

De Opstartfabriek kan u helpen bij het zoeken naar geschikte overname-kandidaten met een écht ondernemershart die bij uw bedrijf passen en uw onderneming een goede toekomst kunnen bieden. We helpen bij de overname van het bedrijf en bij het overdragen van uw aanpak, werkzaamheden en klanten. We coachen u en de nieuwe ondernemer, zodat uw zaak op rolletjes blijft lopen als u stopt.

Verder vooruitkijken

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om te stoppen terwijl uw bedrijf doorgaat?

Wie past bij uw onderneming?

Dankzij een groot netwerk en sterke partners kunnen wij goed en snel potentiële opvolgers scouten en overnames begeleiden. Zo is een overname voor iedereen praktisch haalbaar..

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ondernemersadvisering kunt u rekenen op het beste advies. Onze aanpak richt zich op het optimaal inzetten van de kennis en vaardigheden van de ondernemerskandidaten, om die waar nodig aan te vullen met wat voor uw onderneming relevant is.
In-company trainingen en coaching kunnen daar een onderdeel van vormen. Ook bieden wij financieringsmogelijkheden die de drempel voor een bedrijfsovername kunnen verlagen.

Een onafhankelijk klankbord

Of u nu een bedrijf wilt starten, overnemen, uitbouwen, verzelfstandigen, herfinancieren, saneren of wanneer u aanloopt tegen andere aspecten van het ondernemerschap: een onafhankelijk klankbord is altijd handig. Ook al stopt u met uw onderneming, het werk gaat door, en uw carrière ook.

Wij hebben een goed netwerk van experts opgebouwd dat verdeeld is over tal van vakgebieden. Als wij u niet direct zelf kunnen helpen, dan biedt dit netwerk altijd uitkomst.

Eerste kennismaking

Tijdens ons vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek bespreken wij uitvoerig uw bedrijf en de vragen en zorgen die u heeft. Is er een persoonlijke klik met de adviseur en u besluit om verder te gaan, dan wordt vervolgens de aanpak opgesteld in een trajectvoorstel. Dit wordt begrensd door het eerste go/no-go moment. Het voorstel wordt u tegen kostprijs aangeboden.