fbpx

“Hier vind je de perfecte opvolger voor je bedrijf?”

We waren vandaag te gast bij BNR. Roelof Hemmen interviewde Cornelis Los in de Deep Dive over hoe je de perfecte match vindt als je op zoek bent naar een opvolger voor je bedrijf.

“De Opstartfabriek koppelt vijftigplussers aan ondernemers die een opvolger zoeken en die zelf niet kunnen vinden. ‘Werkzoekende vijftigplussers denken in eerste instantie niet aan een overname’, zegt Cornelis Los van De Opstartfabriek. ‘Die zijn gewend om te zoeken in hun carrièrepad.’ Geïnteresseerden kunnen langskomen op een informatiebijeenkomst. Denk je na zo’n avond: ‘Dat is interessant’? Dan wordt vervolgens je karakter, ervaring en kennis gemeten op basis waarvan je getraind en begeleid wordt. ‘We begeleiden 150 werkzoekenden en kunnen vrij streng selecteren aan de poort’, aldus Los. ‘Ongeveer het dubbele aantal heeft zich tot nu toe aangemeld.'”

Luister het hele interview terug via deze link.

Comments are closed.