fbpx

Typisch zevenkamp bij De Opstartfabriek

Ontzettend leuk om Elly Seymor te zien in Typisch Zevenkamp tijdens haar intake met Marian van der Toolen. Top dat ze deelneemt aan ons traject om van haar Elly’s Place een sterke onderneming te maken 😀

Elly Seymor volgt de ondernemerscursus bij De Opstartfabriek om haar restaurant en voedselbank goed op de kaart te zetten. Elly richt zich met Elly’s place op al die mensen die door de mazen van het sociale net vallen en daarom extra ondersteuning nodig hebben. Tijdens de module ‘Waardepropositie’ zocht zij naar een sterke en heldere manier om te omschrijven waarom mensen naar haar locatie zouden moeten komen om eten te krijgen, een maaltijd te nuttigen of kleding te kopen. Voor haar tweedehands winkel kwam ze met de bondige omschrijving ‘Omdat je tweedehands kleding koopt, hoef je nog niet tweedehands te ruiken‘, en haar restaurant omschreef ze met ‘kliekjes koken, maar geen kliekjes proeven‘. Het BNN/VARA programma Typisch Zevenkamp volgde haar tijdens de training en maakte deze opnames.

Comments are closed.